Suferiți de hemoriode și cum să scăpați de ea

Suferiți de hemoriode și cum să scăpați de ea

Toată lumea, dar nu toți avem probleme cu ei. Acestea sunt plexuri venoase în interiorul rectului, care aici formează o umplutură de pernă și sunt importante în golire. Problema apare atunci când aceste plexuri încep să se umfle, devin inflamate și formează noduli de vene varicoase. În funcție de locul de apariție, le împărțim în exterior și intern.Hemoroizii externi apar în apropierea anusului și se manifestă ca vezicule albăstrui de diferite dimensiuni.Ele sunt mai frecvente, Mai puțin grave din punct de vedere medical și se pot manifesta chiar și la copii.

Hemoroizi hemoroizi profesioniști avem absolut

Hemoroizi hemoroizi profesioniști avem absolutHemoroizii externi nu pot fi împinși, este de fapt un cheag de sânge sub piele în apropierea anusului, deci nu există unde să-l împingeți. De-a lungul timpului, cheagul este absorbit, dar după hemoroizi, pliul de piele extras rămâne.Hemoroizii interni se formează în interiorul rectului, cel mai adesea la 3-4 cm de deschiderea anală. În primele etape, ele nu sunt dureroase, ele se manifestă mai degrabă prin sângerare în timpul defecării. Într-o etapă mai avansată, ele se pot umfla atunci când defecă, ceea ce este foarte dureros.

În primul rând, ele apar temporar la sfârșitul golirii și sunt retrase de la sine, mai târziu trebuie retrase manual. În stadiul cel mai avansat, acestea rămân deja prolapsate permanent, care pot fi rezolvate numai prin intervenție chirurgicală. Durerea poate fi atât de mare încât face imposibilă ședința, uneori chiar în picioare.Femeile se confruntă cel mai adesea cu hemoroizi în timpul sarcinii, de obicei în ultimul trimestru. Acest lucru se datorează presiunii copilului pe podeaua pelviană, astfel încât există opresiunea venelor și scurgerea afectată a sângelui venos din pelvis și membrele inferioare.

Prin urmare, mamele insarcinate sufera, de asemenea, de umflarea picioarelor. Apoi, este bine în poziția culcat să supuneți nu numai picioarele, ci și pelvisul. Rectul poate, de asemenea, să preia presiunea crescută în timpul nașterii în sine. La momentul alăptării, atunci mamele pot suferi de constipație. Este necesar să ne gândim la faptul că o femeie la un moment dat trebuie să bea pentru doi. Astfel, este necesar să se mărească suficient regimul de băut, altfel chiar și fisurile din mucoasa rectală se pot forma datorită unui scaun rigid.Putem dezvolta hemoroizi předejít.

Na pentru a da vina este în primul rând un stil

Na pentru a da vina este în primul rând un stilDe viață sedentar și o mișcare minimă. Dar ai grija! Nu toate mișcările ne vor ajuta împotriva hemoroizilor.Ridicarea grea sau ciclismul pot chiar agrava semnificativ hemoroizii. Chiar și sporturile sedentare, cum ar fi canotajul, nu sunt potrivite. Mișcarea foarte potrivită este mersul pe jos, înotul, tenisul, squash-ul, badmintonul, patinele și altele asemenea.Cel mai rău lucru pentru rect este o ședință lungă neîntreruptă, așa că în fiecare oră se ridică de pe un scaun sau canapea și se plimbă cel puțin puțin.

Astfel, veți ajuta nu numai anusul, ci și picioarele. Chiar și orele de exercițiu după o sesiune lungă neîntreruptă nu vor compensa acest rect.O dietă sănătoasă este de asemenea potrivită-crește proporția de fibre din fructe, legume, leguminoase, limitează zahărul și pâinea albă. Pentru a preveni constipația, trebuie să creștem și regimul de băut beți cel puțin 2 litri de lichid pe zi.Cauzele apariției hemoroizilorhemeroidele de la sine, din păcate, nu dispar. Tratamentul depinde de tipul și stadiul în care sunt localizate hemoroizii. Tratamentul la domiciliu este potrivit numai pentru etape mai ușoare.

Când în decurs de 3 zile nu ajută, este necesar să consultați urgent un medic. Puteți merge fie la medicul generalist, fie direct la un specialist-proctolog, la care nu aveți nevoie de o solicitare din partea practicantului.Pentru tratamentul la domiciliu, pot fi utilizate unguente și supozitoare pentru hemoroizi unele dintre metodele foarte eficiente și mai puțin invazive pot fi utilizate pentru hemoroizii interni intermediari. Acestea includ ligatura așa-numita ligatură a lui Barron, atunci când hemoroidul este strâns cu o bandă de cauciuc, ea însăși moare și se separă crioterapia înghețarea, îndepărtarea cu laser și electrocoagularea.

Aceste metode pot fi efectuate pe bază de ambulatoriu

Aceste metode pot fi efectuate pe bază de ambulatoriuCu mortificare locală.Hemoroizii interni într-un stadiu foarte avansat ar trebui să fie operați prin clasic sau laser. Hemoroizii externi pot fi absorbiți singuri, dar, de obicei, după ei rămâne o pliu de piele tras, care apoi complică igiena după defecare și poate provoca probleme ale pielii. Cu toate acestea, proctolog poate elimina hemoroizi externi pe o baza in ambulatoriu, timpul de vindecare este, astfel, mult mai scurt și nu există nici o inutile piele řasa.Je bine să știți că la o vârstă tânară sânge în scaun nu pot sa spun exact hemoroizi.

Deseori există fisuri de sângerare în membrana mucoasă a rectului, așa-numita. fissury.Aceste fisuri pot fi cauzate de scaune dure sau, de exemplu, prin tăierea unui bob ascuțit din pâinea integrală. Ele sunt însoțite de durere și, de regulă, de sânge. Se pot vindeca singuri în câteva zile cel târziu. Cu toate acestea, dacă problema cu fisurile continuă, aceasta poate duce în cele din urmă la o problemă pe termen lung cu defecare dureroasă. Apoi, o vizită la medic este o necesitate.Din păcate, oamenii decid adesea să meargă la medic numai atunci când au probleme mari și dureri insuportabile.

Cu toate acestea, sângerarea repetată din anus cu un scaun normal este un motiv pentru examinare la orice vârstă. Problemele care însoțesc hemoroizii pot indica și boli mai grave, cum ar fi o tumoare malignă a rectului sau a intestinului.La urma urmei, chiar și faraonii egipteni aveau gardienii anusului, deci de ce nu tu.Nu întârzia examinarea, anusul tău îți va fi recunoscător.Cuvântul hemoroizi sau hemoroizi se referă atât la plexul venos din partea inferioară a rectului și anusului, cât și la boala în care aceste vene se extind. Următorul text percepe hemoroizii ca o boală a vaselor de sânge situate în zona konečníku.

Co cauze hemoroizi.La apariția inflamației contribuie ereditatea, munca sedentară, contuzii, lipsa de lichid, o dietă cu lipsă de fibre, constipație și obiceiuri necorespunzătoare atunci când vizitează toaleta, excesul de greutate și sunt, de asemenea, o problemă frecventă la femeile în timpul sarcinii.Hemoroizii externi arată ca niște noduli roșii mici, moi și umedi pe suprafața anusului. Nu sângerează și nu provoacă durere. Hemoroizii interni pe care o persoană nu le poate observa, dar un simptom comun este sângerarea-sânge roșu aprins pe hârtie igienică sau pe scaun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*