Numai atunci este posibil pentru a vizita lor progresivă a reveni înapoi în sălbăticie

O cale de disparitie populația de pelicani din filipine

Este încercarea de a salva zoo Dvur Kralove gradina așa își îndeplinește misiunea de a menține, de a propaga precum și de a reveni la natura, mai ales amenințat soiuri un set de královédvorských bărbați și 4 femei pelican.

O cale de disparitie populația de pelicani din filipine

Skvrnozobého recent apărut în filipine-ore restaurant care servește Zoo în metropola Manila la întoarcerea de pelicani skvrnozobých în Filipine ne desfășurăm activitatea în accesoriu la grădina Zoologică-ora restaurant care servește filipineză salvare terminal Talarak pe insula Negros. Scopul nostru este de a dezvolta o reproducere pelicani în numeroase regionale posturile de salvare pentru a fi reprodus pui în viitor ajuns să fie baza de brand-noi populații sălbatice, descrie zoolog precum și printre organizatorii de protecție proiect Michal Podhrázský În primul rând, este esențial să se creeze în Filipine ideal probleme de reproducere de pelicani în îngrijire umană.

A adăugat el Podhrázský imediat după sosire, am le-a oferit în timp real tilapia, la care au entuziasm ieșit. Pelicanii va fi în jur de treizeci de zile în carantină, în cazul în care încet-încet a obține utilizate pentru a noua atmosferă, a adăugat cehă asociat, director al world-class pan pacific Zoo Joaquin Gaw pelicanii skvrnozobé zoologi pentru prima dată din punct de vedere științific a descris pur și simplu în Filipine, în cazul în care acesta este începutul de lea a fost lor mare a populației.

Pierderea de mediul natural al acestor uriașe păsări de apă,

Care de altfel în întreaga lume sunt pe cale de dispariție cu rezilierea, încă din Filipine l-a creat lor general de reziliere au ridicat o mulțime de câini reveni pelicani înapoi în casă setare din Filipine în acest an 70letá la Dvur Kralove Zoo poate spre deosebire de alte grădini zoologice permite.

Pierderea de mediul natural al acestor uriașe păsări de apă,

Pelicanii de mai jos pentru mai mulți ani pentru a reproduce în mod eficient și, de asemenea, duplicate ZOO Dvur Kralove acte pelicani skvrnozobé din 2004 și, de asemenea, ca doar una în republica CEHĂ este în mod constant de replici. Din 2007, care ar fi cu siguranță pe teren în prezent 58 de câini, a precizat un purtător de cuvânt královédvorské zoo Andrea Jiroušová extinderea proiectului a vizat recuperarea din populația de pelicani din Filipine, unde Justiția a Regilor funcții de la grădina Zoologică Plzeň, este pregătit pentru această toamnă.

O mai puțin frecvente călătorii au spatele pompieri profesioniști de orașul Plzeň se întoarse spre ei cu o cerere de asistență animale de companie salvatori, care ajunge pe Borské baraj în zadar a încercat să surprindă un pelican pasărea într-adevăr a mers dincolo de gard cabina de la zoo și a zburat de la un vecin zona de apă.

Membrii personalului zoologice curte de păsări, în timp ce vineri după-amiază respectate, cu toate acestea, un pelican profitat de vreme cu vant, precum și prin intermediul universitatea din Skoda a zburat până la Borskou baraj, care este de la zoo, situat privire la opt mile S-a terminat păsări uriașe, încercuit în Škoda, porumbeii orașului, s-ar putea merge banane și, de asemenea, cu nerăbdare zburat între case, în vederea înainte de a o neidentificat intrus pentru a ascunde. În cele din urmă împinge până la Borskou baraj, unde a clar a plăcut, a descris Charles Makoň de la stația de Salvare de animale de companie în Pilsen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*